The First 8 Steps to Creating a Successful Online Business

Castiguri

Castigurile sunt motivul principal pentru care fetele aleg acest job.

Cat se castiga din videochat?
In studio-ul nostru un model castiga intre 700$-8000$
Venitul unui model incepator spre mediu este  peste 1500 dolari pe perioada (sume reale ce se pot verifica)

Cum se pot castiga banii astia?
Prin timp petrecut online, seriozitate, implicare, perseverenta si prin a fi receptiva la sfaturile pe care le primesti de la echipa noastra.

Cand si cum sunt platita?
Platile sunt bilunare, pe 5 si 20 ale lunii iar banii sunt virati in contul bancar sau cash.

Acestea sunt cateva intrebari pe care un model nou le are despre sumele castigate.
Videochat-ul, este cel mai bine platit job din Romania la ora actuala, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut si cunoasterea limbii engleze sunt calitatile care va recomanda pentru cel mai bine platit job din Romania!

Pe scurt acest job trebuie tratat cu aceeasi seriozitate ca oricare altul.

accommdation-near-delhi-igi-airport-992296_640

Cazare

Esti din provincie si nu ai posibilitatea de a-ti plati o chirie? Nu iti face griji pentru ca noi suntem aici sa te ajutam si iti oferim cazare in Bucuresti fara sa fii nevoita sa platesti.

Cu siguranta la un moment iti vei dori sa locuiesti la casa ta iar noi vom face tot posibilul ca incasarile tale sa creasca si sa reusesti sa iti indeplinesti visul.

stockvault-dollar-sign115174

Bonusuri

Vrem ca din momentul in care ai luat decizia sa faci parte din echipa noastra, tu sa ai incredere in noi si de aceea iti oferim posibilitatea de a alege intre un salariu minim garantat de 700 $ sau diverse bonusuri.
Acest salariu este garantat pentru persoanele ce nu cred ca se castiga asa bine din Videochat.

  • bonus de angajare 300$
  • bonus de recomandare 100$
  • fidelitate-acordat anual 200$
  • performanta cel mai bun model al lunii (venituri)
board-953158_640

Training

Ca in oricare alt job pana a ajunge la performanta este nevoie de instruire. Alaturi de noi vei avea parte de o echipa de traineri pregatiti in ceea ce priveste domeniul si care iti vor fi alaturi in tot ceea ce ai nevoie.

Trainerii nostrii te vor invata tehnici de comunicare atat verbala cat si non verbala, putand sa atragi persoanele de cealalta parte a ecranului folosindu- te doar de zambetul si farmecul tau.
Pe langa aceste tehnici de comunicare, personalul nostru bine instruit este capabil sa iti ofere si sfaturi legate de make –up, coafura si outffit-uri.

Sfatul nostru este sa ai incredere in noi si sa te lasi pe mana echipei noastre si cu siguranta va exista o evolutie asupra incasarilor dar si asupra ta.

help-button-66608_640

Tehnic 24/7

Datorita faptului ca activitatea noastra se desfasoara intr-un domeniu in care este necesar sa fim la curent cu absolut tot ceea ce este nou in ceea ce priveste tehnologia, iti garantam ca studioul nostru foloseste echipamente hd, sisteme de lumini profesionale, camere web de ultima generatie si cea mai buna conexiune a internetului.

Ne dorim ca munca ta sa fie cat mai usoara si de aceea am dotat studioul cu cele mai moderne echipamente.

In cazul in care vor exista probleme tehnice, in permanenta exista o persoana specializata in IT care te va ajuta in cel mai scurt timp.

tron-1066397_640

Sedinte foto

In Videochat, galeria foto/video este printre punctele forte ale acestui domeniu, este “Cartea de vizita” a modelului.

Un portofoliu complet si updatat periodic aduce mai mult trafic si multi vizitatori.

Site-urile pun mare accent pe acest aspect, se cer anumite tipuri de fotografii si de video-uri, de aceea studio-ul nostru are contract cu o echipa de profesionisti dedicata fotografiei, o echipa care lucreaza zilnic cu vedetele din Televiziune.

Aceasta echipa este formata din Fotograf, Make-up artist + Hair-stylist, Scenograf, Editor, persoane cu mintea deschisa care stiu cat de mult inseamna imaginea modelului.

Aceste sedinte foto/video nu sunt doar niste fotografii si video-uri care trebuiesc facute, aceste sedinte fac parte din training-ul despre atitudinea pe care un model trebuie o aiba in fata aparatului si a camerei video, fie ca este un model cu experienta sau incepator.

Referitor la Make-up/Stylist-ul echipei te va invata ce inseamna make-up pentru strada, pentru filmari HD, pentru petreceri la club si cum sa iti aranjezi parul in asa fel incat sa-ti pui in evidenta Frumusetea.

Credem cu tarie in puterea unui machiaj profesional si a imaginii pe care o promovam, tocmai de aceea TOATE modele beneficiaza de aceste sedinte foto/training-uri odata la 2 luni, astfel incat toate atuurile iti vor fi valorificate.

0765.56.56.56
0765.56.56.56
hotchatstudios
hotchatstudio
angajari@hotchat.ro
hotchatbucuresti