Job-ul perfect

job-ul perfect

Job-ul perfect

In prezent, Videochat-ul este unul din cele mai avantajoase job-uri pentru fete din intreaga lume, datorita sumelor castigate in timp relativ scurt, un job legal si curat unde iti poti folosi imaginatia.

Este locul de munca perfect pentru fetele ce isi doresc program flexibil, independenta financiara si nu in ultimul rand sa faca parte dintr-o echipa tanara si entuziasta.

In Romania acest tip de job este inteles gresit, a fost si inca ramane un subiect tabu pentru majoritatea persoanelor, cu toate acestea videochat-ul inseamna frumusete si inteligenta, atuurile fiecarui model!

A fi model videochat este mult mai mult decat sa stai in fata unei camere web si sa te dezbraci, alaturi de noi vei invata ce inseamna: creativitate, spontaneitate, charisma, sarm, inteligenta erotica, rabdare dar si capacitatea de a infrunta diferite situatii cu zambetul pe buze, atuurile pe care trebuie sa le ai pentru a deveni un model de success.
Fetele ce activeaza in acest domeniu nu se incadreaza intr-un anumit tipar, fiecare are personalitatea ei si cu asta castiga, din fericire nu ne asemanam intre noi si este un lucru foarte important.

A face videochat nu este cu nimic mai prejos decat orice alt loc de munca si nici nu este o masca frumoasa pentru prostitutie.                           Fetele care sunt modele sunt persoane cu viata sociala, inteligente care doresc venituri substantiale printr-un loc de munca distractiv.

time-371226_640

Programul de lucru

Pentru ca stim ca majoritatea job-urilor din Romania se bazeaza pe un program fix si strict, alaturi de noi ti-l vei putea face singura, astfel iti oferim posibilitatea sa ai timp de cursuri, de distractie sau familie. Ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine iti punem la dispozitie 3 ture de lucru insemnand:

Tura 1 – intre 06:00 – 14:00
Tura 2 – intre 14:00 – 22:00
Tura 3 – intre 22:00 – 06:00

Practic studioul este deschis 24/24 h, 7/7 zile.
In functie de anumite aspecte programul se poate modifica dar nu mai mult de 2 ore decalaj. Asadar fiecare tura de lucru dureaza 8 ore ,timp in care ai posibilitatea de a beneficia de 1 ora pauza.

signature-962359_640

Conditii de angajare

Echipa noastra isi doreste sa se mareasca cu persoane ambitioase, responsabile si dornice de munca.

Daca indeplinesti aceste cerinte, ai varsta curpinsa intre 18 si 35 de ani iar nivelul tau de engleza este mediu spre avansat, te asteptam sa faci parte din familia HotChat.

0765.56.56.56
0765.56.56.56
hotchatstudios
hotchatstudio
angajari@hotchat.ro
hotchatbucuresti