Studio-ul HotChat

studio ul hotchat

Despre Hotchat

HotChat este studioul care depaseste barierele in ceea ce priveste videochat-ul, oferindu-ti in primul rand respectul cuvenit din momentul in care te-ai decis sa faci primul pas catre acest domeniu.

Suntem o echipa unitadeterminata  unde succesul financiar merge mana in mana cu distractia, desigur toate presarate cu seriozitate si devotament.

Ne dorim sa lucram cu fete hotarate care vor sa isi transforme viata intr–una confortabila.
Stim ca meritati sa fiti inconjurate de eleganta si  bun gust, drept urmare am ales ca design-ul camerelor sa fie cel potrivit nevoilor voastre.
Vrem ca orele petrecute in studio sa te faca sa te simti bine iar munca ta sa devina ca o distractie.
Suntem locul in care tu devii prioritatea noastra iar impreuna putem construi drumul tau spre succes.

De aceea ne diferentiem de celelalte studiouri pentru ca scopul nostru este dezvoltarea si sustinerea ta profesionala.
Alaturi de Hotchat beneficiezi de echipamente de lucru moderne, personal instruit, dispus sa iti acorde ajutorul ori de cate ori ai nevoie.
Experienta de peste 9 ani in management si client services ne-a invatat sa fim selectivi cu oameni cu care lucram, de aceea avem  contracte cu cele mai populare site-uri adult si non-adult din America si Europa.

Convinge–te ca toate acestea nu sunt doar vorbe in vant si fa-ne o vizita in locatia noastra din centrul Bucurestiului.

business-1219868_640

Profesionalism

Iti pui intrebari cu privire la tot ceea ce inseamna jobul de model de videochat? Sfatul nostru este sa iti depasesti temerile, inhibitiile si grijile pentru ca noi suntem aici sa te ajutam.

Vei avea parte de make-up profesionist, sedinte foto profesionale, traineri capabili sa te sfatuiasca in orice este necesar si bineinteles o buna promovare pe site-uri (trafic mai bun, incasari mai mari).

experienta

Experienta

Ne mandrim cu o experienta de peste 9 ani in management si client services care ne-a ajutat sa inglobam to ceea ce este mai placut in acest domeniu si sa ne indreptam toata atentia catre modelele noastre, oferindu-le cele mai bune conditii de lucru si impreuna sa formam o echipa.

Astfel Hotchat este studioul unde ambitia ,implicarea si seriozitatea merg mana in mana.

now-1120279_640

Confidentialitate

Avand o istorie de cativa ani in Romania, Videochat-ul este inca un subiect tabu fiind inteles gresit de majoritatea persoanelor.

Stim cat de importanta este confidentialitatea pentru tine, drept urmare te asiguram ca site-urile cu care colaboram ofera posibilitatea blocarii accesului vizitatorilor din Romania si la alegere putem bloca Spania, Italia etc.

legalitate

Legalitate

Videochat-ul este o activitate legala, fiind reglementata de Legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin Legea 496/2004.
HotChat Studio este administrat de catre o socitatea comerciala ce face angajari doar cu forme legale.

Asadar toate modelele ce aleg sa lucreze cu noi, semneaza un contract legal de munca inregistrat la ITM  si beneficiaza de asigurare medicala.

0765.56.56.56
0765.56.56.56
hotchatstudios
hotchatstudio
angajari@hotchat.ro
hotchatbucuresti